Online vásárlás, vásárlás menete, szállítási feltételek


Ha vásárolni szeretnél regisztrálj és már rendelhetsz is. Az ország bármely pontjáról rendelhetsz, és az általad megadott címre szállítunk! 

Vásárlás menete

Az Eladó
A King Nuts Webáruházban kizárólag elektronikus úton - interneten keresztül - a www.kingnuts.hu oldalon keresztül lehet vásárolni.
A honlap üzemeltetője, valamint az oldalon kínált termékek kizárólagos Magyarországi forgalmazója a King Nuts Kft.

King Nuts Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság cégadatok:

Székhely: 7762 Pécsudvard, Pécsudvardi út 1.
Telephely: 7762 Pécsudvard, Pécsudvardi út 1.
Tel./Fax: 72/711-104
Telefonos ügyeleti idő: 8-16h
E-mail címe: kingnuts@enternet.hu
Számlaszám: 12072552-01341606-00100000
Adószám: 12431735-2-02
Cégjegyzék száma: 02-09-075421
Statisztikai számjel: 13882275-4636-113-01


A vásárlás előfeltétele

- amennyiben korábban még nem regisztráltatta magát - a regisztrációs lap kitöltése és a jelen üzleti szabályzat elfogadása.

A Vevő a megrendelésének elküldésével kijelenti, hogy jelen üzleti szabályzatot megismerte, megértette, az abban foglaltakat elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti.

A szerződés tárgya:

A King Nuts Kft. által King Nuts Webáruház néven üzemeltetett internetes áruházban található valamennyi termék. Az egyes termékekre vonatkozó részletes leírás a konkrét termék mellett található.

Hibás teljesítés:

A hibás terméket a King Nuts Kft. díjmentesen kicseréli. Ha a hibás termék cseréje nem lehetséges (az adott termék már kifogyott) és azt a Vevő más termékre nem kívánja cserélni, a King Nuts Kft. a hibás termék és az eredeti számla ellenében a fogyasztói árat megtéríti. A megrendelt termék átvételekor a Vevő felelőssége ellenőrizni az áru csomagolását és csak az ép csomagot köteles átvenni. Ha a csomagoláson sérülés észlelhető, feltétlenül szükséges a kiszállítóval a rongálódásról való jegyzőkönyv felvétele, vagy az áru átvételének elutasítása. A hibátlan csomagolásban átvett áru mechanikus megrongálódását az áru átvétele után közvetlenül be kell jelenteni.

Elállás joga:

A Vevő a termék átvételétől számított 8 munkanapon belül a vásárlástól indokolás nélkül elállhat. Az elállási jog gyakorlásának előfeltétele a termék sértetlensége és az eredeti, sértetlen csomagolásának megléte. Elállás esetén az Eladó köteles a Vevőnek a fogyasztói árat legkésőbb a termék visszaszolgáltatását és az eredeti számla bemutatását követő 30 napon belül visszatéríteni. Az Eladó visszatérítési kötelezettsége kizárólag a fogyasztói árra vonatkozik. A vásárlástól való elállás esetén a Vevő viseli a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő valamennyi költséget, így különösen a termék vevőhöz való kiszállításával felmerült szállítási költséget, a termék King Nuts Kft.-hez történő visszajuttatásának költségét, valamint a fogyasztói ár visszatérítésének költségét.

Személyes adatok:

A King Nuts Kft. a vevők adatait a szerződések teljesítése és az esetleges kifogások intézése érdekében az ügyletekre vonatkozó adatokkal együtt tárolja, azokat alvállalkozóinak átadja, akik azonban nem jogosultak az adatokat bármilyen más célra felhasználi, vagy más harmadik személyek részére továbbítani.

Adatvédelmi politika:

Adatvédelmi politikánkról az adatvédelem menüpont alatt olvashatsz.

Felelősség korlátozása:

Vevő kijelenti, hogy ismeri és - a King Nuts Webáruházban történő vásárlás esetén - vállalja az internet használatának veszélyeit és korlátait. Előzőek alapján a King Nuts Kft. semmilyen jogcímen nem felelős a vevőt ért olyan kárért - függetlenül attól, hogy az direkt vagy indirekt -, amely a King Nuts Webáruházhoz való csatlakozás miatt következett be.

A King Nuts Kft. szabadon - minden külön értesítés nélkül - módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait, valamint a termékek árát a King Nuts Webáruházban. A változás/módosítás a Webshopban történő megjelenéssel lép hatályba, a King Nuts Kft. által visszaigazolt vásárlásokat nem érinti, azokat King Nuts Kft. a visszaigazolás szerint teljesíti.
A King Nuts Kft. nem vállal felelősséget az árunak a kiszállítás során szerzett esetleges sérüléseiért, rongálódásaiért, amennyiben a Vevő nem a Hibás teljesítés pontban leírtak szerint jár el.

Általános rendelkezések:

Jelen üzletszabályzatban nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv valamint a Távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Kormány számú rendelet előírásai az irányadók.

Szállítási feltételek

Szálítással kapcsolatos információk

1., Minimális rendelés értéke:

  • 2.900,-Ft (50.000,-Ft feletti rendelés esetén, 280,-Ft külön biztosítási díjat számítunk fel, mely a megrendelőt terheli)


2., Rendelések teljesítése:

  • Hétfőtől-szerda éjfélig leadott rendelések az adott héten péntekig,
  • Csütörtöktől-vasárnap éjfélig leadott rendelések a következő héten szerdáig kiszállításra kerülnek.


3., Rendelések kiszállítása:

  • Hétfőtől-péntekig 8-17 óráig.
  • Megrendelő külön kérérére a kiszállítást 17-20 óra között is tudjuk biztosítani. A szolgáltatás felára 280,-Ft/karton, mely a   megrendelőt terheli.
  • Szombat-Vasárnap nincs kiszállítás


A csomagokat a Magyar Posta kézbesíti.

King Nuts -  - Csupa egészség amit eszek, jók az ízek, jól érzem magam :-)

Csupa egészség amit eszek, jók az ízek, jól érzem magam :-)

Tovább
King Nuts -  - Különlegesen finom nassolás, pálcikák, édes mézes termékek!

Különlegesen finom nassolás, pálcikák, édes mézes termékek!

Tovább
King Nuts -  - Bulit szervezel? A nassolnivalóra biztos, hogy emlékezni fognak!

Bulit szervezel? A nassolnivalóra biztos, hogy emlékezni fognak!

Tovább
Kosaradban jelenleg 0 db tétel, 0 db termék van. Összértéke: 0 Ft
A minimum vásárlási érték eléréséhez még 2 900 Ft hiányzik.

Iskola és óvoda támogatási program

A Te, vagy a gyermeked iskolájára, óvodájára is ráférne egy kis anyagi támogatás? Támogasd Te is vásárlásoddal kedvenc iskoládat, vagy óvodádat!
Online rendelés esetén minden vásárlásod során kiválaszthatod rendszerünkben szereplő iskolák és óvodák listájából, hogy aktuálisan melyiket szeretnéd támogatni nettó vásárlásod 10%-ával.

További részletek

Euro Discount Club kedvezmény

Rendelkezel EDC kártyával? Vásárlásodkor csak add meg a kártyaszámodat és máris tiéd a 10%-os kedvezmény!

EDC kedvezmény