Iskola és óvoda támogatási program

Suli Ovi program

Ha úgy döntöttél, hogy online módon rendelsz tőlünk, akkor Vásárolj úgy, hogy az hasznot hozzon valamelyik iskolának, óvodának.

A rendszer egyszerű és praktikus - az online rendelésed alkalmával bejelölöd az aktuális listából a számodra valamilyen okból kedves intézményt.
Ezzel a jejöléssel a vásárlásodból befolyó összeg 10%-át a kiválasztott intézményhez juttattad, vagyis Támogattad az intézményt. 1Ft-al vagy többel, az mindegy, lényeg, hogy Jó helyre megy!

Biztos lehetsz benne, hogy a lurkók nagyon fognak örülni, hisz az intézmény finanszírozását segíted!

Természetesen cégünk is mindent megtesz a kapcsolatok bővítéséért, de ez időt vesz igénybe, ezért számítunk a segítségedre! Ha a listán még nem szerepel az általad szívesen támogatandó intézmény, akkor kérjük, jelezd felénk - és egy következő alkalommal már velük is bővül a listánk.
A szerződéskötés egyszerű folyamat, csak az újonnan belépőnek szükséges jelentkezni cégünk mail címén: kingnuts@enternet.hu és a további ügyintézés a mi dolgunk.

A rendszerünk havonta összesít és utalja az intézményeknek a nekik járó összeget.
A kontroll egyszerű, és az interneten keresztül mindenki számára elérhető.

További információ mailen, telefonon.
Hívj keress bennünket bátran - szívesen állunk rendelkezésedre!

Tisztelettel,

a KING NUTS TEAM
kingnuts@enternet.hu
06-30-579-3576

Bejelentkezés iskolák, óvodák számára

Az alábbi űrlapon az általunk megküldött adatokkal bejelentkezve megtekintheti aktuális egyenlegét, nyomonkövetheti mely felhasználónk mikor és mennyivel támogatta intézményét.Kosaradban jelenleg 0 db tétel, 0 db termék van. Összértéke: 0 Ft
A minimum vásárlási érték eléréséhez még 2 900 Ft hiányzik.

Iskola és óvoda támogatási program

A Te, vagy a gyermeked iskolájára, óvodájára is ráférne egy kis anyagi támogatás? Támogasd Te is vásárlásoddal kedvenc iskoládat, vagy óvodádat!
Online rendelés esetén minden vásárlásod során kiválaszthatod rendszerünkben szereplő iskolák és óvodák listájából, hogy aktuálisan melyiket szeretnéd támogatni nettó vásárlásod 10%-ával.

További részletek

Euro Discount Club kedvezmény

Rendelkezel EDC kártyával? Vásárlásodkor csak add meg a kártyaszámodat és máris tiéd a 10%-os kedvezmény!

EDC kedvezmény