Egészséges nassolás

Egyetlen "E" adalékanyagot sem találsz chips-einkben!

Minek is, hiszen az eredeti gyümölcs íznél nem is kell több. Gyümölcs csipszeinket nyugodtan eszegetheted TV-zés közben, nem kell számolgatnod a kalóriákat. Sőt, minél többet  nassolsz ezután, annál biztosabb, hogy fel tudod venni a régebbi ruháidat is. :-)

 

 A gyümölcsalapú rágcsáink egyedi technológiával készülnek. Ez a csúcstechnológia kíméletesen vigyáz arra, hogy a gyümölcsökben, zöldségekben lévő hasznos anyagok ne károsodjanak.

Megmaradnak az eredeti ízek, illatok, csak az álaga lesz más. Te ettél már pl.: ropogós, omlós almát?

 

Tipp !

Ha térfogatra nézve egyforma adagot veszünk a gyümölcsszeleteinkből és a hagyományos csipszekből, akkor csalóka a dolog. A csipsz adag esetleg meg se kottyan, de ugyanannyi száraz gyümölcsről hamar kiderül, hogy milyen laktató. De éppen ez a lényeg ... gyümölccsel jóllakni az nem hízlal .... sőt ! Finom és egészséges fogyás :-)

 

King Nuts - Egészséges nassolás hírek - Ilyen finomat még nem ettél!

Ízletes, finom gyümölcsszeleteket képzelj el, melyeket a különleges szárítási eljárás tesz egyedivé!

Ropogós, mégis omlós alma és ananász chips. Amíg nem kóstoltad el sem tudod képzelni! Nagyon finom! Teljesen egyedivé válnak így az ismert gyümölcsök, mert eredeti az íz, de a szárítás miatt mégis más az egészséges nassolás élménye. Olyan nasiról beszélünk, amit mindenképpen meg kell kóstolnod!

Tovább olvasom
King Nuts - Egészséges nassolás hírek - Újdonságok, amiket imádni fogsz!

Örömmel értesítünk, hogy új termékekkel bővült kínálatunk!

A nagysikerű wasabi mogyoró után, megérkezett áruházunkba a Red wasabi! A japán konyha kedvelőinek is újdonsággal, a sajtos sushi krékerrel, míg konzervatívabb izlésű vásárlóinknak az ehető héjas földimogyorót ajánljuk.

 

Tovább olvasom
Kosaradban jelenleg 0 db tétel, 0 db termék van. Összértéke: 0 Ft
A minimum vásárlási érték eléréséhez még 2 900 Ft hiányzik.

Iskola és óvoda támogatási program

A Te, vagy a gyermeked iskolájára, óvodájára is ráférne egy kis anyagi támogatás? Támogasd Te is vásárlásoddal kedvenc iskoládat, vagy óvodádat!
Online rendelés esetén minden vásárlásod során kiválaszthatod rendszerünkben szereplő iskolák és óvodák listájából, hogy aktuálisan melyiket szeretnéd támogatni nettó vásárlásod 10%-ával.

További részletek

Euro Discount Club kedvezmény

Rendelkezel EDC kártyával? Vásárlásodkor csak add meg a kártyaszámodat és máris tiéd a 10%-os kedvezmény!

EDC kedvezmény